ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ»;

Όλοι γίναμε μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες της συντονισμένης από τον Ψαρρά και τη φυλλάδα των Ιών επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής, ότι δήθεν… «διαλύεται» κι ότι δήθεν δεν υπάρχει πλέον η επίσημη ιστοσελίδα της.

Γιατί όμως έγινε τώρα αυτή η επίθεση, που η Χρυσή Αυγή έχει μείνει εκτός βουλής – και μάλιστα με καταφανή ψεύδη; Έγινε στα κουτουρού ή μήπως υπάρχει ειδικός λόγος; Μήπως το σύστημα έχει λόγο να φοβάται αναγέννηση της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας κάποιας σημαντικής εξέλιξης που θα υπάρξει το προσεχές χρονικό διάστημα;

Τίποτα δε γίνεται τυχαία! Ασφαλώς και υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος «ειδικός λόγος», κι αυτός είναι η επικείμενη συμφωνία των Κούληδων με τους Τουρκαλάδες, για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, που θα έχει την έμμεση συγκατάθεση όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου»! Θέλουν, λοιπόν, να εμφανίσουν ως… «διαλυμένη» την Χρυσή Αυγή που θα σηκώσει τη σημαία της εθνικής αντίστασης κατά της μεγάλης προδοσίας, για να μην πλαισιωθεί από τους πατριώτες που στις πρόσφατες εκλογές –για διάφορους λόγους- ψήφισαν άλλα κόμματα!

Αλλά, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!