ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;

Μια πολύ «περίεργη» είδηση δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ώρες σε κάποια ελληνικά ΜΜΕ, συνοδευόμενη από φωτογραφίες που απεδείκνυαν του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με αυτήν τουρκικό κυβερνητικό αεροσκάφος, τύπου Gulfstream 4, απογειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Επρόκειτο για ένα από τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί η τουρκική προεδρία αλλά και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, ωστόσο δεν διευκρινίστηκε το ποιος Τούρκος αξιωματούχος επέβαινε στο αεροσκάφος και τι γύρευε στην Σαντορίνη. 

Απαντώντας στο ερώτημα δια της απλής λογικής, είναι προφανές ότι στο νησί έγινε ΜΥΣΤΙΚΗ συνάντηση Τούρκου ειδικού απεσταλμένου του Ερντογάν Πασά με εντεταλμένο παράγοντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Και βέβαια, το «μενού» της μυστικής συνάντησης δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την γεώτρηση που θα επιχειρήσουν να κάνουν οι Τουρκαλάδες στην περιοχή του Καστελόριζου, την οποία έχουν προσδιορίσει χρονικά γύρω στον Δεκαπενταύγουστο, με σκοπό να «εκβιάσουν» σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!

Να ξέρουν πάντως οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ότι δε θα προλάβουν να ολοκληρώσουν την προδοσία τους! Τους περιμένει ΓΟΥΔΙ!