ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Ο νόμος και η τάξη έχουν επιβληθεί καθ’ απάσαν την επικράτειαν και ειδικώς στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών, από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Κούλης Μητσοτάκης και υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ο… «οδοστρωτήρας» Χρυσοχοΐδης.

Απόδειξη δε αυτού, οι τρεις επιθέσεις κατά γυναικών που πραγματοποίησε «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» σε γυναίκες, νωρίς το βράδυ της Κυριακής κι όχι μέσα στην «άγρια νύχτα» (στις 21:20), στην κεντρικότατη οδό Βουκουρεστίου. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα θύματά του, ο άγνωστος άντρας που μιλούσε σπαστά ελληνικά και μάλλον ήταν Αλβανός, πλησίασε αρχικά νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμησε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Εκείνη όμως αντέδρασε κι άρχισε να φωνάζει. Ο επίδοξος βιαστής υπαναχώρησε, αλλά  στη συνέχεια όρμησε και πάλι κατά των γυναικών, βρίζοντας και απειλώντας. 

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας και την ώρα που απομακρύνονταν είδαν τον «κατατρεγμένο μετανάστη» να πλησιάζει μαζί με έναν συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει τα ίδια.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά όταν αναζητήθηκε ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.», είχε εξαφανιστεί.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!