Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Παρ’ όλο που πλέον η Χρυσή Αυγή δεν υπηρετεί το Έθνος από τα έδρανα της βουλής, με χαρά διαπιστώνουμε ότι οι θέσεις της ως προς το δημογραφικό πρόβλημα βρήκαν ανταπόκριση από την κυβέρνηση. Δεν περιμένουμε φυσικά ούτε να αναφέρουν από που έκλεψαν τις ιδέες, ούτε να μας ευχαριστήσουν για τις προτάσεις που αντέγραψαν.
Βέβαια να αναφέρουμε στο σημείο αυτό αφ’ ενός τους φόβους μας ότι τα σχέδια αυτά θα μείνουν στα χαρτιά, όπως κάνουν όλες οι κυβερνήσεις, αφ’ ετέρου ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν τα μέτρα αυτά μόνο για τους νόμιμους πολίτες αλλά και για πάσης φύσεως λαθρομετανάστες (πράγμα που ως Χρυσαυγίτες μας βρίσκει αντίθετους).
Ποια είναι όμως  αυτά τα κοινά σημεία; Πρώτα απ’ όλα η απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε παιδί που γεννιέται είναι κοινό σημείο και των δύο. Έπειτα την οικονομική ενίσχυση των μητέρων που δεν μπορούν να εργαστούν (η Ν.Δ. προτείνει στήριξη των εργαζομένων μητέρων). Ακόμη ενώ η Χ.Α. υποστηρίζει τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την απόκτηση παιδιού από ζευγάρια, η Ν.Δ. προτείνει μείωση του κόστους για την απόκτηση τέκνου. Επίσης ενώ η Χ.Α. υποστηρίζει την ένταξη των ηλικιωμένων σε δράσεις εθελοντισμού, η Ν.Δ. προτείνει την εφαρμογή μέτρων προώθησης ενεργούς γήρανσης και διαγενεακής αλληλεγγύης. 
Βλέπουμε λοιπόν ότι το έργο της Χρυσής Αυγής μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, όπως υποστηρίζουν οι διατεταγμένοι πράκτορες του συστήματος. 
Η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις, ιδέες και θέληση για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν αποτελούμε στον κοινοβουλευτικό βίο μια κακή παρένθεση, ούτε ήμασταν ένα φάντασμα. Είμαστε η ελπίδα για το μέλλον. Για όσο καιρό οι στάχτες της ελπίδας θα λάμπουν στις ψυχές των παιδιών μας.