ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΒΓΑΝΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ» ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Στο πιο επίσημο δημοσιογραφικό όργανο προσωπικά του Κούλη, έχει αναδειχθεί ο γνωστός «ακροδεξιός» πρωτοπαπαγάλος – ο οποίος προεκλογικώς… αγωνιούσε για το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος.

Μάλιστα, όπως όλοι οι ζηλωτές, δε διστάζει να παινεύεται, πως ο δικός του «τρίβει στα μούτρα του Τσίπρα τις πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις του».

Είναι, λοιπόν, απορίας άξιον, πως τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακαλύπτουν και καταγγέλλουν τους «ακροδεξιούς» εντός της Νουδούλας, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν, δε βγάνουν άχνα για τον πρωτοπαπαγάλο και τα ξεσαλώματά του υπέρ του Μητσοτάκη. Γιατί άραγε;

Είναι προφανές: διότι κάποιες «δουλίτσες» εντεταλμένων «δημοσιογράφων» δε γίνονται υπέρ κάποιου συγκεκριμένου κόμματος του συστήματος, αλλά υπέρ ολόκληρου του συστήματος. Όπως ήταν το συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σ’ αυτό το κόλπο, ασχέτως αν ωφελήθηκε απ’ αυτό περισσότερο η Νουδούλα. Γι’ αυτό άλλωστε έκανε τα «στραβά μάτια» στις κραυγαλέες παραβιάσεις του «αντιρατσιστικού» νόμου από τον πρωτοπαπαγάλο επί των ημερών του (π.χ. πρωτοσέλιδο με τίτλο «Πνίξτε τους» για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους…), προκειμένου να πείσει αυτός πως είναι ο… «ασυμβίβαστος αγωνιστής» που δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει «έξω από τα δόντια», ενώ η Χρυσή Αυγή είναι… συμβιβασμένη.

Και για όσους διατηρούν τις αμφιβολίες τους, σας θυμίζουμε αυτά που έγραψε μετεκλογικά ο γνωστότατος «αλληλέγγυος» συριζαίος Παπαϊωάννου, απαντώντας στις γκρίνιες κάποιων συντρόφων, ότι κερδισμένοι από την επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής βγήκαν η Νουδούλα και το μόρφωμα Βελόπουλου: 

«Διαβάζουμε αυτές τις μέρες αναλύσεις που υποβαθμίζουν ή σχετικοποιούν τη σημασία του αποτελέσματος. Κάποιοι λένε “και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και πήγαν στον Βελόπουλο”. Δεν είναι το ίδιο… Δεν διευθύνει (σ.σ. ο Βελόπουλος) εγκληματική συμμορία με τάγματα εφόδου, ναζιστική δομή και ιδεολογία. Και βασίμως ελπίζουμε ότι το δικό του συνονθύλευμα δεν θα έχει την αντοχή της Χ.Α. Άλλοι λένε “και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και έβγαλαν τη ΝΔ κυβέρνηση”. Και πάλι λάθος. Όχι διότι δεν υπήρξε όντως μεγάλη μετακίνηση (ή επαναπατρισμός) ψηφοφόρων της Χ.Α. στη ΝΔ. Αλλά λογικό ήταν να πάνε εκεί όπου φυσούσε ούριος άνεμος. Και, κυρίως, δεν περιμέναμε κάτι άλλο, πολεμώντας τη Χ.Α. Αυτό θέλαμε: να απονομιμοποιηθεί, να γίνει αβάσταχτο να είσαι κοντά της, να αποκαλυφθεί το πολιτικό τέρας. Ε, λοιπόν, πού θα πάνε οι ψηφοφόροι της; Θα εξαερωθούν; Θα μεταναστεύσουν; Θα γίνουν ασκητές; Θα στηρίξουν το ΜΛ ΚΚΕ; Θα γίνουν μαχητές του προλεταριακού διεθνισμού; Όχι βέβαια. Πήγαν στα πιο κοντινά μαγαζιά. Αυτό σημαίνει πολιτική μετακίνηση, αυτό επιδιώκουμε στις δημοκρατίες».

Καταλάβατε τώρα;