ΧΟΥ ΡΕ! Ο… ΦΑΣΙΣΤΟΦΑΓΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δεν τσακίζει μόνο τους «φασίστες», σε κάθε γειτονιά, ο ψοφοδεξιός Μπογδάνος, αλλά γυρεύει και την αυστηρή εφαρμογή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα να γίνει αυτό υπό την εποπτεία της βουλής!

Βέβαια, επί ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς μας τα’ λεγε ο… δάγκας. Να, για παράδειγμα, δήλωνε στις 29 Ιανουαρίου: «αυτό που θα έχει συμβεί με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η υποθήκευση ενός μέρους της εθνικής μας ταυτότητας και η υποψηφιότητά μας ως έθνους για χοντρά μπλεξίματα στο μέλλον, το οποίο δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Αυτό που θα μείνει θα είναι ένα αμφίαιμο έθνος ψευδομακεδόνων, οι οποίοι με τη στήριξη των προαιώνιων και παραδοσιακών εχθρών του ελληνισμού θα μας δημιουργήσουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα». 
Ιδού και η… νέα θέση του επί της προδοσίας, προσαρμοσμένη στην νέα κυβερνητική πραγματικότητα του Κούλη ρεζίλη:
«Ένα από τα ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Επιτροπής είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Επί του γράμματος και του πνεύματος της συγκεκριμένης συμφωνίας πολλές έριδες έχουν καταγραφεί, πολλοί θα συμφωνήσουμε, πολλοί θα διαφωνήσουμε. Έχω όμως τη βεβαιότητα, ότι όλοι ευρισκόμενοι εντός της αιθούσης συμφωνήσαντες και διαφωνήσαντες, υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες την εν λόγω συμφωνία, θα βρεθούμε σύμφωνοι, στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας». 
Σε όσους πατριώτες ψήφισαν την Νουδούλα, για «να τιμωρήσουν τους συριζαίους προδότες της Μακεδονίας μας», ευχόμεθα… περαστικά και… εις άλλα με υγείες! Πάλι κορόιδα πιάστηκαν, αλλά είναι… μαθημένοι, καθώς δεν είναι η πρώτη τους φορά!