ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ, ΚΑΠΝΟΣ Θ’ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ!

Μπορεί να λυσσάνε κατά του Ιράν οι σιωνιστές και να στρέφουν όλα τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους εναντίον του, αλλά φοβούνται κιόλας να κάνουν την πρώτη κίνηση και να επιτεθούν, γιατί αφενός μεν το Ιράν είναι πανίσχυρο και αφετέρου δε, δεν παίζει!

Σαφή προειδοποίηση, λοιπόν, προς τους σιωνιστές απηύθυνε ο Αμίρ Αμπντολαλάν, σύμβουλος του ιρανικού κοινοβουλίου, να μην συμμετάσχουν στον σχεδιαζόμενο αμερικανικό ναυτικό συνασπισμό, γιατί θα υποστούν τις συνέπειες:

«Αν το Ισραήλ εισέλθει στο Στενό του Ορμούζ, θα κατακλυστεί στην οργή της περιοχής και ο καπνός θα ανέβει στο Τελ Αβίβ».

Επιπροσθέτως, ο Αμπντολαλάν «συνέστησε» στις ΗΠΑ και στους «πρόθυμους» συμμάχους της να εγκαταλείψουν την ιδέα της στρατιωτικής τους αποστολής στον Περσικό Κόλπο:

«Το Ιράν έχει ζωτικό ρόλο στην ασφάλεια των στενών του Ορμούζ. Οποιοσδήποτε στρατιωτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι η επανάληψη της κατοχής του Ιράκ και του Αφγανιστάν και της κλιμάκωσης της ανασφάλειας στην περιοχή».

Είναι παρήγορο που στην εποχή μας υπάρχουν κράτη σαν το Ιράν, που δεν φοβούνται τους σιωνιστές! Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν χαθεί τα πάντα για την ανθρωπότητα!