ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΡΟΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ: «ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ»!

 

Την απάντηση που του πρέπει έλαβε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος βρίσκεται στη Λαμπεντούζα και την Παρασκευή, επισκέφθηκε το πλοίο Open Arms ισπανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης, στο οποίο επιβαίνουν 160 μετανάστες. Ο Γκιρ ζήτησε να επιτραπεί να αποβιβασθούν οι 160 μετανάστες και κάλεσε την ιταλική κυβέρνηση να μην τους δαιμονοποιεί. 

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από το Σαλβίνι, στο ύφος, που μας έχει συνηθίσει ο πατριώτης πολιτικός: «Μιας και που οι φίλοι του από τις ΜΚΟ έχουν μαζέψει 180 μετανάστες σε πλοίο, είμαι βέβαιος ότι ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος θα τους φιλοξενήσει όλους στις βίλες του. Κάνω λάθος;;;» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter. 

Όλοι αυτοί οι «αστέρες» που μιλούν εκ του ασφαλούς, αφού πρώτα ποζάρουν σε δεκάδες σέλφι με τους «κατατρεγμένους», πλένουν καλά τα χέρια τους και επιστρέφουν στις πανάκριβες σπιταρόνες τους που φρουρούνται με φοβερά συστήματα ασφαλείας. Με το που θα πλησιάσει ακάλεστο κουνούπι τα παλάτια τους, θα φάει τόσο φλιτ, που θα ψοφήσει αυτό, και θα ζαλιστεί και ολόκληρη η γειτονιά των “ψυχοπονιάρηδων” γειτόνων. 

Μιλάνε αυτοί, που σε όποια χώρα δεν περνούν οι αμερικανιές, αναλαμβάνει την αποστολή της διάδοσης του «πολιτισμού» της  υπερδύναμης ο στρατός με βόμβες και πυραύλους.

Όλοι αυτοί οι «πονόψυχοι» δεν ανέχονται να κακοπερνάνε οι «πρόσφυγες», αλλά η τσέπη τους έχει καβούρια και δεν μπορούν να βάλουν το χεράκι τους μέσα να μοιράσουν λίγο από τον πλούτο τους σε αυτούς που «υποφέρουν». Αλλά είπαμε, «ανθρωπιστές» είναι, όχι κορόιδα… Ας το βουλώσουν λοιπόν. 

Κορίνα Πενέση