ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ: «ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ»

Τα Βαρώσια (κλειστή περιοχή Αμμοχώστου) από αέρος και ξηράς εξέτασε ο Τούρκος Υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος  έστειλε το δικό του «μήνυμα» προς τους ραγιάδες των Αθηνών και όχι μόνο, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Τουρκία έχει ευθύνες και δικαιώματα ως εγγυήτρια δύναμη και ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται και πως η παρουσία του τουρκικού στρατού στο νησί είναι αναγκαία. 

Ο Τούρκος υπουργός σε δηλώσεις του είπε ότι ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην Κύπρο από το 1974 και ότι κύριος σκοπός τους είναι η διασφάλιση της ύπαρξης και ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων. Αυτό έπρατταν και θα συνεχίσουν να πράττουν οτιδήποτε χρειαστεί, είπε. Και συνεχίζει: «1974-2019, δεν υπάρχει αλλαγή στη θέση, στάση και αντίληψη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Είμαστε υπέρ της ειρήνης και της καλής γειτονίας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο», είπε.

Ανέφερε, επίσης, ότι τα γεωτρητικά πλοία της Τουρκίας συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους και ότι τα πλοία του πολεμικού ναυτικού τις υποστηρίζουν.

Τελειώνοντας, είπε το εξής, για το οποίο δεν είχαμε καμία αμφιβολία: «Κάναμε τα πάντα σε ευθυγράμμιση με τις συμφωνίες εγγύησης και συμμαχίας και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Κανείς δεν πρέπει να επιχειρήσει να τις καταργήσει, δεν είναι δυνατό, θα είναι μια μάταιη προσπάθεια. Η Κύπρος είναι ο εθνικός μας σκοπός. Όλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, μην κάνουν λάθος», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική ισότητα και ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων είναι απαραίτητη.

Τι λέτε Κούληδες γι αυτό;; Τίποτα δεν λέτε, είστε πολύ απασχολημένοι με τις δεσμεύσεις σας στα Μεγάλα Αφεντικά ότι θα υπογράψετε τη δική σας «Συμφωνία των Πρεσπών» στο Αιγαίο με τους Τουρκαλάδες.

Έλληνες που τους ψηφίσατε, δείτε μερικά μόνο από τα αποτελέσματα της πράξης σας! Ίδιοι προδότες είναι και αυτοί και το μόνο που τους πρέπει είναι να τους πάρει ο ελληνικός λαός με τις πέτρες!

Κ.Π.