ΕΤΣΙ… ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ: ΚΡΥΒΟΥΝ «ΒΑΡΚΕΣ» ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Σύστημα έχουν κάνει οι έντρομοι Κούληδες την ΑΠΟΚΡΥΨΗ των πραγματικών στοιχείων για τα «προσφυγάκια» που πλακώνουν καθημερινά απ’ όλες τις πάντες στην Ελλάδα!

Σε σχετική χθεσινή μας ανάρτηση, αποκαλύψαμε την εξής ΑΠΑΤΗ των Μητσοτάκηδων:

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (ΕΣΚΕΣΜΑ), σύμφωνα με τα οποία, στις 4 Αυγούστου υπερέβησαν τους 20.000 τα «εγκλωβισμένα προσφυγάκια» στα νησιά του Αιγαίου. Ξεπερνώντας και το περυσινό ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν 18.122 «εγκλωβισμένα προσφυγάκια».

Ωστόσο, από τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτεται πως οι Κούληδες… κρύβουν λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΚΕΣΜΑ, η υπέρβαση των 20.000 σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου 2019, όταν τα «προσφυγάκια» στα διάφορα hotspots των νησιών του Αιγαίου έφτασαν τις 20.131 με τις νέες αφίξεις.

Ανατρέξαμε όμως στην ιστοσελίδα του Λιμενικού και την συγκεκριμένη ημέρα… δεν υπήρχε καμμιά καταγραφή νέας άφιξης στα νησιά του Αιγαίου!».

 Μέχρι που να στεγνώσει το μελάνι από την αποκάλυψη της πρώτης ΑΠΑΤΗΣ, ανακαλύψαμε καπάκι και δεύτερη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του νεοδημοκρατικού antinews.gr για την επίσκεψη του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Κουμουτσάκου στα hotspots της Μόριας και του Καρά Τεπέ:

«Σημειώνεται, ότι μόνο σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου, από το πρωί, έχουν φτάσει στις ακτές της Λέσβου έξι βάρκες με συνολικά 246 επιβαίνοντες».

Αφήσαμε να περάσει η μέρα και αργά το βράδυ μπήκαμε στην επίσημη σελίδα του Λιμενικού, στην οποία καταγράφονταν οι εξής αφίξεις στην Λέσβο την Παρασκευή: 

εξήντα έξι (66) «προσφύγων» που εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή ν. Λέσβου, τριάντα πέντε (35) στη θαλάσσια περιοχή  “ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ” ν. Λέσβου, σαράντα τεσσάρων (44) στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου και είκοσι ενός (21) στην περιοχή “ΚΡΑΤΗΓΟΥ” Λέσβου. Σύνολο αφιχθέντων: 166 με τέσσερις βάρκες.

«Λείπουν» δύο βάρκες και 80 «προσφυγάκια»!

Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες πως καταπολεμούν την λαθρομετανάστευση οι Κούληδες; Κρύβοντας τις πραγματικές της διαστάσεις!

(ΥΓ): Μερικές δεκάδες «προσφυγάκια» έρχονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο θέμα το είχαν τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια. Τώρα που πλακώνουν εκατοντάδες, δε βγάνουν άχνα τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!