ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σε χθεσινή μας ανάρτηση, αναφερθήκαμε στα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (ΕΣΚΕΣΜΑ), σύμφωνα με τα οποία, στις 4 Αυγούστου υπερέβησαν τους 20.000 τα «εγκλωβισμένα προσφυγάκια» στα νησιά του Αιγαίου. Ξεπερνώντας και το περυσινό ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν 18.122 «εγκλωβισμένα προσφυγάκια».

Ωστόσο, από τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτεται πως οι Κούληδες… κρύβουν λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΚΕΣΜΑ, η υπέρβαση των 20.000 σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου 2019, όταν τα «προσφυγάκια» στα διάφορα hotspots των νησιών του Αιγαίου έφτασαν τις 20.131 με τις νέες αφίξεις.

Ανατρέξαμε όμως στην ιστοσελίδα του Λιμενικού και την συγκεκριμένη ημέρα… δεν υπήρχε καμμιά καταγραφή νέας άφιξης στα νησιά του Αιγαίου! 

Αν νομίζουν οι χαζοι-Κούληδες πως με τέτοια κολπάκια θα κρύψουν την αλήθεια κάτω απ’ το «χαλί», είναι γελασμένοι! Ήδη τα νησιά «βράζουν» και η έκρηξη της αγανάκτησης είναι θέμα χρόνου!

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί τα… λαθρομεταναστευτοφάγα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια των Κούληδων, δεν κάνουν καμμιά αναφορά στις καθημερινές αφίξεις νέων… επενδυτών; Και γιατί κάνουνε γαργάρα τα… ρεκόρ προσέλκυσης λαθρομεταναστών της αγαπημένης τους κυβέρνησης;