ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ! ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Σημεία και τέρατα στην επανακαταμέτρηση των ψήφων! Πώς μας έκλεψαν την είσοδο στη βουλή

Κείμενο – Ανάλυση: Ηλίας Κασιδιάρης

Απόλυτα διαβλητές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου – ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ (ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ), ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανακαταμέτρησης των ψήφων σε χιλιάδες εκλογικά τμήματα της Επικράτειας, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει με ντοκουμέντα πώς μας έκλεψαν την είσοδο στη βουλή.

Ο αριθμός μόνο των καταγεγραμμένων ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας (υπάρχουν και αυτά που αλλάχτηκαν με ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων και πετάχτηκαν) υπερβαίνει τις 3000.

Σε περιφέρειες όπου διαθέταμε μεγάλη δυναμική ο αριθμός των ακυρωμένων ψηφοδελτίων μας ήταν κατά πολύ υψηλότερος του μέσου όρου. Στην Β’ Πειραιώς (όπου οργίασαν τα όργανα του ΚΚΕ) είχαμε 100 ακυρωμένα ψηφοδέλτια σε 437 τμήματα!

Στο υπ΄αριθ. 359 τμήμα της Αχαΐας, υπήρχαν στον εκλογικό σάκο 14 ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, όμως η δικαστική αντιπρόσωπος καταχώρησε στο βιβλίο διαλογής ψήφων μόνο 5 ψήφους υπέρ του κόμματός μας. Τα υπόλοιπα δικά μας ψηφοδέλτια βρέθηκαν καταχωρημένα κυρίως στην ΝΔ! Στο τμήμα υπήρχε μόνο ένας εκλογικός αντιπρόσωπος και αυτός ήταν – φυσικά – του ΚΚΕ…

Υπενθυμίζουμε ότι για περίπου 3764 ψήφους το Σύστημα κατάφερε να πετύχει τον Νο1 στόχο του και η Χρυσή Αυγή να τεθεί προσωρινά εκτός βουλής.

Συνεχίζοντας την επανακαταμέτρηση…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apokalupsh-me-ntokoumenta-shmeia-kai-terata-sthn-epanakatametrhsh-twn-pshfw#ixzz5w7uapiBS