Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Ζουράρις αναδεικνύει το πραγματικό επίπεδο της βουλής

Πολλά ακούγονταν όσο η Χρυσή Αυγή ήταν στην Βουλή, ότι «έριχνε το επίπεδο» και άλλα χαριτωμένα. Πολλά ακούστηκαν και όταν η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην Βουλή, πριν ένα μήνα, ότι «καθάρισε το Κοινοβούλιο» κλπ.

Η δική μας θέση ήταν παγίως, πως το Κοινοβούλιο είχε ανέκαθεν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, αφού η πλειονότητα των βουλευτών είναι ουσιαστικά αστοιχείωτοι, δεν γνωρίζουν ιστορία, δεν γνωρίζουν την πραγματική οικονομία της αγοράς και είναι ουσιαστικά ανεπάγγελτοι, αφού από πολύ νωρίς και για πολλά χρόνια είναι βουλευτές, χωρίς να έχουν πραγματικά εργασθεί και να έχουν αποκτήσει ουσιαστική εμπειρία.

Αυτό αφορά την πλειονότητα. Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις, κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις, οι οποίες βρίσκονται στα άκρα της αξιολόγησης και δοκιμάζουν την υπομονή των πολιτών, την λογική μας και τελικά τα όρια της ψυχασθένειας και της νομιμότητος.

Ακούσαμε την νέα αγόρευση του Ζουράρη. Και οι προηγούμενες έχουν χαρίσει άφθονα χαμόγελα και υλικό σε εκπομπές σατιρικού χαρακτήρα. Τώρα το παράκανε (ξανά). Οι βωμολοχίες πάνε σύννεφο, υπό το πέπλο μιας «λεξοπλαστικής» συγγραφικής ικανότητος ενός «σοφού». Όλα αυτά εξόχως αμφισβητήσιμα.

Ο Ζουράρις βωμολοχώντας, δεν ρίχνει το «επίπεδο» της Βουλής, αλλά το έριχνε η Χρυσή Αυγή…

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/o-zouraris-anadeiknuei-to-pragmatiko-epipedo-ths-boulhs#ixzz5w28r3Dg7