Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ: Η ΝΔ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Η εμπάθεια και το θράσος των «γαλάζιων» μισθοφόρων που έβγαζαν το μήνα με το χαρτζιλίκι της ΝΔ με αντάλλαγμα να παριστάνουν τους «αγανακτισμένους» με τη Χρυσή Αυγή και τις αποφάσεις της ηγεσίας της οδήγησε πολλούς εξ αυτών να διαδίδουν το εξωφρενικό ότι υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην τελευταία με το ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα της οποίας αποτέλεσε και η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της περίφημης δίκης.
Βέβαια, το γεγονός ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να προχωράει με τους ίδιους ρυθμούς κι επί ημερών Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να διαφεύγει της επιλεκτικής κρίσης των «πρώην» και των «αγανακτισμένων», αυτό όμως είναι κάτι που ουδόλως εμποδίζει το γαλάζιο μαγαζάκι να ωρύεται επειδή η σκευωρία που έστησε η παραδικαστική του παράγκα δεν καταλήγει επιτέλους σε… καταδικαστική απόφαση!
Να όμως που στο μεταξύ προκύπτουν κι «άλλες» αποφάσεις και μάλιστα δεν αφορούν την «απειλή της δημοκρατίας» που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή, αλλά στους «κοινωνικούς επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος τα οποία αν και καταδισκασμένα για κάθε λογής ποινικό αδίκημα οδηγούνται ένα προς ένα εκτός φυλακής.
Σήμερα, λοιπόν, που αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος των «Πυρήνων της Φωτιάς», όπως διαβάζουμε στα «ψιλά» των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, οι μισθοφόροι πατριώτες της κακιάς ώρας… σιωπούν και κρατούν δυνάμεις για να πανηγυρίσουν για τις μπαρούφες του Κούλη τύπου επιτελικό κράτος, αντικαπνιστικός νόμος κι άλλα φαιδρά. Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε ένα επικριτικό άρθρο, ούτε μία ανάρτηση -έστω- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είχαν ξεσαλώσει προεκλογικά για να «αποδείξουν» ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή πορεύονται χέρι-χέρι.
Τώρα που το κόμμα τους αποφυλακίζει ποινικούς και αριστερούς τρομοκράτες… τσιμουδιά!
Σας πήραν είδηση, παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας, η συνεργασία σας με το ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί και τώρα που έχετε δώσει κάθε διαπιστευτήριο υποδούλωσης προς την αριστερά το μόνο που σας μένει είναι να συγκεντρωθείτε έξω από τις φυλακές εις ένδειξη αλληλεγγύης προς τους «κοινωνικούς αγωνιστές» των οποίων τους «αγώνες» τιμάτε και σέβεστε.