ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΠΕΛΙΝ…

O Mατέο Σαλβίνι είναι ένας αγνός πατριώτης που θέλει το καλό και την ευημερία του λαού του και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς. Νέα μεγάλη νίκη του είναι ότι εξασφάλισε με ψήφο εμπιστοσύνης της γερουσίας την έγκριση νέων μέτρων κατά της λαθρομετανάστευσης  παρά τις  λυσσαλέες αντιδράσεις τόσο της αριστερής αντιπολίτευσης αλλά και διαφορών οργανώσεων που βλέπουν να τους κόβεται το χρήμα που κερδίζουν στο όνομα της αλληλεγγύης από την λαθρομετανάστευση, με πρόβλεψη για βαριές ποινές στους δουλεμπόρους: Θα επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ στα πλοία των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και σε όσα άλλα σκάφη μπαίνουν χωρίς άδεια στα ιταλικά λιμάνια μεταφέροντας αλλοδαπούς, ο κυβερνήτης του σκάφους θα συλλαμβάνεται με συνοπτικές διαδικασίες και το πλοίο θα κατάσχεται! Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας (δηλαδή ο Σαλβίνι, σε αυτή τη φάση) θα μπορεί να απαγορεύει την είσοδο και τη διέλευση στα ιταλικά χωρικά ύδατα σε όλα τα σκάφη που μεταφέρουν  λαθρομετανάστες .

Παράλληλα, προβλέπονται και αυστηρότερες ποινές για όποιον συμμετέχει σε διαδηλώσεις με καλυμμένο πρόσωπο ή πετά μολότοφ, λοστούς και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων σε διαδηλώσεις

Ο Ματέο Σαλβίνι, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Γερουσία, ευχαρίστησε την Παναγία για το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι η τύχη της Ιταλίας για να γλιτώσει από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης είναι στα χέρια του Θεού..   

Ένα μεγάλο εύγε στον πατριώτη Σαλβίνι που αντιστέκεται στην λαίλαπα του νεοταξισμού και της λαθρομετανάστευσης και αποδεικνύει ότι μπορείς αν έχεις τα κότσια να αντισταθείς .

Βέβαια προβλέπεται μετά τα μέτρα που πήρε η Ιταλία να αυξηθούν οι ροές προς την χώρα μας αλλά δεν ανησυχούμε… Έχουμε… zeppelin…  

Υ.Γ:  Κούλη αν τολμάς κλείσε τα σύνορα! Αυτά όμως τα κάνουν μόνο οι πατριώτες, όχι οι υποταγμένοι στην νέα τάξη πραγμάτων.

Γ.Π.