ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;

Την κύρωση εντός του Σεπτεμβρίου από το «ελληνικό» κοινοβούλιο των συμβάσεων παραχώρησης δικαιωμάτων έρευνας για υδρογονάνθρακες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης προανήγγειλε ο ταπεινός δούλος του Ύπατου Αρμοστή Πάιατ και κατοχικός υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Χατζηδάκης, ενώπιον του Μεγάλου Αφεντικού, υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιου για ενεργειακούς πόρους, Φράνσις Φάνον. 

Μάλιστα, ο ταπεινός δούλος διαβεβαίωσε τον κ. Μεγάλο, πως θα καταθέσει εντός του Σεπτεμβρίου προς κύρωση στη βουλή τις εν λόγω συμβάσεις «για να δείξουμε τη βούλησή μας για στενή συνεργασία στον χώρο της ενέργειας, αλλά και για την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων στη χώρα μας».

Φυσικά, ο κ. Μεγάλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την δουλικότητα του Χατζηδάκη και της κατοχικής κυβέρνησης των Κούληδων, που αναθέτει σε αμερικανικές εταιρείες τα ενεργειακά έργα στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν. 

Ερώτημα: γιατί άραγε η κατοχική κυβέρνηση των λακέδων των διεθνών γκάνγκστερς κάνει συμβάσεις μόνο για τις περιοχές δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης;

Απάντηση: διότι όπως έχει αποφανθεί ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, μόνο εκεί και στο Ιόνιο έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν (σε συνεργασία με τα Μεγάλα Αφεντικά και προς όφελός τους, βεβαίως-βεβαίως…), καθώς στις υπόλοιπες περιοχές που έχουν υδρογονάνθρακες (στο Αιγαίο) αμφισβητείται η ελληνική κυριαρχία από τους… φίλους μας τους Τουρκαλάδες και απαιτείται σύναψη συμφωνίας τύπου Πρεσπών, για συνεκμετάλλευση. «Win-win», όπως είπε ο Πάιατ, ή «καζάν-καζάν», όπως είχε πει παλιότερα ο Ερντογάν Πασάς, δηλαδή  «μισά-μισά», όπως θα πει προσεχώς ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μητσοτάκης!