ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΔΟΥΛΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ;

Σάλο είχαν δημιουργήσει προ των εκλογών δημοσιεύματα και φωτογραφίες που αποδείκνυαν του λόγου το αληθές, από την παρουσία του αρχηγού της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του mister Tsipra, στο Σύνταγμα, παρέα με υπουργούς της «πρώτης φοράς αριστερά». 

Και την επομένη της κατάληψης της εξουσίας από τους Κούληδες, ο… «οδοστρωτήρας» Γκόλντεν πέταξε με τις κλωτσιές από την ηγεσία της ΕΛΑΣ τον Ανδρικόπουλο, υπό τις θριαμβευτικές ιαχές των σεσημασμένων «ακροδεξιών» παπαγάλων της Νουδούλας.

Μόνο που δεν ήταν μόνο ο αρχηγός της ΕΛΑΣ στην τσιπρομάζωξη, αλλά και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτης Ράπτης – και μάλιστα παρέα με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα δε με τα τότε δημοσιεύματα, ο συριζαίος Ράπτης είχε ζητήσει κι από τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού να τον συνοδεύσουν στην συγκέντρωση.

Αλλά, ω του θαύματος, ο Ράπτης παρέμεινε στη θέση του, τα δε «ακροδεξιά» παπαγαλάκια» που είχαν χιμήξει σαν τα κοράκια στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, δε λένε κουβέντα!

Μάλιστα, ο εν λόγω είναι υπόδικος για παράβαση καθήκοντος, καθώς ελέγχεται για την περίεργη επιλογή ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού να μην ελεγχθούν τον Σεπτέμβριο του 2018 για ενδεχόμενο λαθρεμπόριο καυσίμων δύο τάνκερ που έπλεαν ανοικτά της Κρήτης. Και αυτό παρότι είχαν εντοπιστεί από γαλλικά αεροπλάνα της Frontex και είχε υπάρξει ενημέρωση των ελληνικών λιμενικών Αρχών.

Τι τρέχει ωρέ Κούληδες; Τι βρώμικα παιχνίδια παίζετε;