Ο ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Ακόμα δε σταμάτησαν τους πανηγυρισμούς οι πεμπτοφαλαγγίτες πατριώτες για τη μη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, αλλά η κατάσταση που επικρατεί στο γαλάζιο μαγαζάκι τους μόνο για χαρές δεν ενδείκνυται. Μέρα με τη μέρα ολοένα και ξεφτίζει το πατριωτικό αφήγημα των κομμουνιστοφάγων, οι οποίοι αφού ξεκίνησαν την εργολαβία εξαπάτησης του κόσμου με την παραμύθα περί έξωσης της κακιάς αριστεράς από την εξουσία έρχονται τώρα να διαπιστώσουν ότι η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ πράγματι έφυγε, αλλά έμεινε αυτή του Κούλη.

Ο λόγος για τον πρώην Κνίτη και νυν «δεξί χέρι» (πόσο οξύμωρο) συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκου, του οποίου το όνομα «παίζει» στην επικαιρότητα εξαιτίας της νομοθετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε για την μεταρρύθμιση του κράτους μέσω του γνωστού διϋπουργικού νομοσχεδίου. Μεταξύ άλλων δήλωσε το πάλαι ποτέ μεγαλοστέλεχος της ΚΝΕ ότι στόχος του νομοσχεδίου είναι η θεραπεία της χώρας από τα διαλυτικά φαινόμενα του ΣΥΡΙΖΑ και με αυτή τη φράση ξεμύτισαν τα έμμισθα γαλάζια παπαγαλάκια για να υπενθυμίσουν πόσο αποφασισμένος είναι ο Κούλης να ξεμπερδεύει με τον Τσίπρα ακόμα και μετά την εκλογική του ήττα.

Ας τους θυμίσουμε όμως ότι τα διαλυτικά φαινόμενα στα οποία αναφέρεται ο πρώην Κνίτης δεν έχουν να κάνουν μόνο με το παρόν νομοσχέδιο, αλλά και με… άλλα δυσάρεστα όπως: το 3ο μνημόνιο, το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο αντιρατσιστικός νόμος, η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα κι άλλα συναφή τα οποία υπερψήφισε ένα προς ένα η Νέα Δημοκρατία ενώ για τη συμφωνία των Πρεσπών παρίστανε την διαμαρυρόμενη για να την υλοποιήσει ως νέα κυβέρνηση.

Επομένως μην πανηγυρίζετε άδικα και μην παριστάνετε τους σκληρούς, η κοινοβουλευτική σας ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα σύμπλευσης με την αριστερά, όπως επίσης μεγάλη είναι η λίστα των ονομάτων με αμετανόητους μπολσεβίκους που απαρτίζουν τη νέα σας κοινοβουλευτική ομάδα. Αφεθείτε τώρα στα χέρια του έμπειρου Κνίτη να κάνει κουμάντο στο κόμμα σας και κρατήστε τη δυσαρέσκεια σας για την «συμβιβασμένη» Χρυσή Αυγή που τα βρήκε, τάχα, με το ΣΥΡΙΖΑ για τον εαυτό σας.