ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

Συνεχίζει απτόητη (από τον Νόμο και τάξη του οδοστρωτήρα  Χρυσοχοΐδη) τα έργα της η αλβανική μαφία στην Μύκονο. Ένα νησί που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες «βουλιάζει» από το πλήθος ανθρώπων που την επισκέπτονται. Από το ποιο πολυσύχναστο νησί της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείπει η αλβανικής μαφία, της οποίας τα μέλη κάνουν «χρυσές δουλειές». Η αλβανική μαφία φροντίζει ώστε να υπάρχει επάρκεια στην «αγορά» του νησιού, σε κάθε είδους ναρκωτικού και κυρίως κοκαΐνης, που θεωρείται άλλωστε το ναρκωτικό των πλουσίων.

Δεν λείπουν μάλιστα και τα επεισόδια που φτάνουν μέχρι και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ομάδων που θέλουν να επικρατήσουν και να ελέγχουν την αγορά του νησιού. Κατά πως φαίνεται  «τα λεφτά είναι πολλά Άρη», που έλεγε και ο αξέχαστος Σπύρος Καλογήρου.Για το λόγο αυτό η μαφία έχει στείλει ανώτερα κλιμάκια και  ελέγχουν την διακίνηση ώστε όλα να πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει  σύμφωνα με τις εντολές που έχουν λάβει από την ηγεσία της αλβανικής μαφίας

Βέβαια οι ίδιοι είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, τόσο στις επαφές τους, όσο και στην παρουσία τους στο νησί.Μάλιστα έχουν προσλάβει ακόμα και σεκιούριτι για να φρουρούνται οι πολυτελείς κατοικίες που έχουν νοικιάσει, ενώ όταν κυκλοφορούν στο νησί υπάρχει πάντα η διακριτική παρουσία των προσωπικών τους φρουρών.

Ευτυχώς που ήρθε η ΝΔ και επικρατεί νόμος και τάξη σ’ ολόκληρη τη χώρα!

Γ.Π.