ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΛΗ ΜΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Γράφει ο Νικογιάννης

Στην γραμμή των προκατόχων τους βαδίζει η νέα ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αφού τα στρατόπεδα παραμένουν αφύλακτα με αποτέλεσμα να γίνονται διάφορα περιστατικά που έχουν ως αποτέλεσμα να ρεζιλεύουν τις ένοπλες δυνάμεις .

Το τελευταίο περιστατικό έχει να κάνει με δύο Γερμανούς κολυμβητές μέλη ΜΚΟ οι οποίοι μπήκαν σε βάση καυσίμων  χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, αφού δεν υπήρχε φύλαξη της βάσης. Το ζευγάρι έφτασε κολυμπώντας στην βάση και ξεκίνησαν να κάνουν ηλιοθεραπεία, όταν μετά από ώρα ένας στρατεύσιμος που περνούσε από την περιοχή τους είδε να λιάζονται και τους ρώτησε «Τι κάνουν και πώς εισήλθαν στην βάση».

Εκείνοι του απάντησαν στα αγγλικά ότι κολυμπούσαν από διπλανό κολπίσκο και έφτασαν χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει και ότι πουθενά δεν υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες.

Είχαν ξεκινήσει ,όπως είπαν από έναν όρμο που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. μακριά κι επειδή κουράστηκαν βγήκαν στη βάση!

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι των Γερμανών έχει σχέση με ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στο προσφυγικό!

Μιλάμε για την πλήρη ξεφτίλα και να ξεφτιλίζει κανείς τον εαυτό είναι δικαίωμά του, το να ξεφτιλίζει τις ένοπλες δυνάμεις είναι «εγκληματικό» και καλά από τους αριστερούς που μας κυβερνούσαν το περιμέναμε , γιατί είναι και θέμα ιδεολογικού υπόβαθρου, από τους «σκληρούς» δεξιούς που ήρθαν στην εξουσία περιμέναμε τουλάχιστον καλύτερα αντανακλαστικά.

Υ.Γ. Αυτά βλέπουν οι τούρκοι και γελάνε.

Υ.Γ.2: Αχ καημένε Έλληνα πατριώτη ποιους εμπιστεύτηκες ;