ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»! ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο «ΠΟΙΗΤΗΣ»;

Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως (δηλαδή προεκλογικά…), ότι όπως ο Εφιάλτης Τσίπρας είχε «χρεωθεί» την Συμφωνία των Πρεσπών, έτσι και ο Εφιάλτης Μητσοτάκης έχει χρεωθεί από τα υπερατλαντικά αφεντικά του την υπογραφή Συμφωνίας τύπου Πρεσπών με τους Τουρκαλάδες, για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Κύπρου. Γι’ αυτό άλλωστε προκηρύχθηκαν μέσα στον Ιούλιο οι πρόωρες εκλογές, κι έγινε η «αλλαγή φρουράς» μεταξύ των δύο ανδρεικέλων των διεθνών γκάνγκστερς, Τσίπρα και Μητσοτάκη. Πολλοί πατριώτες δεν μας πίστεψαν και προτίμησαν την Νουδούλα αντί της Χρυσής Αυγής, για «να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας»…

Και οι φαινομενικώς «περίεργες» -για όποιον δεν ξέρει τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού- μας δικαιώνουν!

Έτσι, μετά τον ΥΠΕΞ Δένδια και ο έτερος αρμόδιος υπουργός (Νατοϊκής Αμύνης) Παναγιωτόπουλος μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» για «αμοιβαίο κέρδος με την Τουρκία». Ιδού τι είπε, επί λέξει:

«Θα πρέπει να αποφεύγονται οι εμπρηστικές δηλώσεις από υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους και να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες διεθνούς δικαίου, με στόχο το αμοιβαίο κέρδος».

Το τι εννοεί είναι προφανές: αυτό που χαρακτήρισε «win-win συμφωνίες με την Τουρκία» ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, το οποίο είχε περιγράψει πρωτύτερα ως «συμφωνία καζάν-καζάν» ο Ερντογάν Πασάς. «Μισά-μισά» δηλαδή, όπως θα το πει και ο Εφιάλτης Μητσοτάκης! Τόσο απλά…