ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη που εκτοξεύτηκαν από τους ψευτοπατριώτες της Νέας Δημοκρατίας εναντίον των ελλήνων εθνικιστών για να τους πλήξουν πολιτικά είναι ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια το τι εννοούν με τον όρο συνεργασία είναι άγνωστο, καθότι αποδεδειγμένα ο πιστότερος κοινοβουλευτικός σύμμαχος του Τσίπρα απεδείχθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμη η κοινοβουλευτική του ομάδα, η οποία συμψήφισε ένα προς ένα όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια της πρώην κυβέρνησης.
Ωστόσο οι στενές σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στα δύο κόμματα έχει κι άλλες προεκτάσεις και είναι ενδεικτικές του πόσο ενωμένοι είναι οι κήρυκες της καθεστωτικής κανονικότητας απέναντι στον κοινό κίνδυνο της διόγκωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντι στους εθνικά επιζήμιους χειρισμούς των κυβερνήσεων και ειδικότερα για το μείζων ζήτημα του Μακεδονικού.
Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα και σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Κατερίνης, η ελληνική αστυνομία εφάρμοσε το γνωστό δόγμα της ΝΔ «νόμος και τάξη», όχι όμως εναντίον των λαθρομεταναστών αλλά εναντίον των αντιφρονούντων στην προδοσία της ιστορίας μας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Αποτέλεσμα αυτού η σύλληψη δύο πατριωτών με την κατηγορία της… διατάραξης οικιακής ειρήνης, γεγονός που δίνει την πιο ξεκάθαρη απάντηση για το ποιος είναι ο πραγματικός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι οι εχθροί του πατριωτικού κινήματος.
Για εμάς που είχαμε καταγγείλει αυτές τις πρακτικές και πάραυτα κατηγορηθήκαμε ως… υπονομευτές της πολιτικής σταθερότητας δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η αστυνομία της ΝΔ θα είναι όπως ήταν και η αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι ο Δένδιας μόνο τυχαία δε καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΙΡΖΑ όταν έσπευσε να δηλώσει την πλήρη στήριξη του σε βουλευτή του νομού Πιερίας την οποία υποτίθεται ότι προπηλάκησαν «ακραίοι», επειδή υπέγραψε τη προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Ας εμπεδώσουν, επιτέλους, ότι η ΝΔ θα καταστείλει κάθε απόπειρα εκδήλωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας για το Μακεδονικό γιατί είναι το ίδιο ένοχη και πολύ απλά επειδή όχι μόνο θα σεβαστεί τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα κληθεί να την εφαρμόσει κατά γράμμα και κάθε απόπειρα αποτροπής θα αντιμετωπιστεί με τα ίδια μέσα που χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Νέα Δημοκρατία ψηφίσατε, πατριώτες, ήρθε η ώρα να γευτείτε και την καταστολή εκ δεξιών.