ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ… ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ! 

«Θα επιβάλλω νόμο και τάξη», «θα καθαρίσω τα Εξάρχεια», «θα εξαφανίσω τα γκρουπούσκουλα της άκρας αριστεράς», κι άλλη ηχηρά παρόμοια έλεγε ο απόφοιτος του Χάρβαρντ (oh, yes!) Κούλης Μητσοτάκης πριν τις εκλογές.

Ήρθε η ώρα όμως να δοκιμαστεί στην πράξη και πνίγηκε… μέσα σε μια κουταλιά νερό!

Έτσι, ούτε τα προαναγγελθέντα επεισόδια στα Εξάρχεια δεν μπόρεσε να αποτρέψει και να αντιμετωπίσει η Αστυνομία! Και δεν μπόρεσε, όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά λόγω των συνηθισμένων πολιτικών εντολών για «ηρεμία», «αυτοσυγκράτηση», «αποφυγή των προκλήσεων» και τα συναφή.

Έτσι, λίγες εκατοντάδες τσογλάνια έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως –έκαψαν τα πάντα στα Εξάρχεια με δεκάδες βόμβες μολότοφ- και οι αστυνομικοί τους κοιτούσαν κι όποτε έπεφτε μολότοφ έκαναν… ακροβατικά για να την αποφύγουν. Κι ούτε μία εντολή από τον… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη, για επιθετική τακτική και συλλήψεις!

Δηλαδή, μία από τα ίδια που γίνονται επί ΠΑΣΟΚ, επί ΝΔ, επί ΣΥΡΙΖΑ και ξανά-μανά τώρα επί ΝΔ. Τίποτα δεν άλλαξε κι ούτε πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί ψοφοδεξιοί ήταν και ψοφοδεξιοί θα παραμείνουν!  

 (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το ένα παπαγαλάκι δεν είχε καν «στίκι» τα μεγάλα επεισόδια, το άλλο απενεργοποίησε τα σχόλια των αναγνωστών του για να μη βρίζουν τον μασκαρά Μητσοτάκη και τον… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη και… εις άλλα με υγείες!