ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΑ – ΝΟΥΔΟΥΛΑ! ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ»!

Ούτε να αμυνθούν δεν μπορούν οι αστυνομικοί στους καιρούς των Χρυσοχοΐδηδων και των Μητσοτάκηδων, που δήθεν θα «τους έλυναν τα χέρια» και θα τους άφηναν να κάνουν τη δουλειά τους απρόσκοπτα!

Έτσι, το πασοκοκρατούμενο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ του δήθεν «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη, διέταξε «κατεπείγουσα έρευνα» εις βάρος αστυνομικού, για βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός να κλωτσάει ένα «προσφυγάκι», κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ξαναμμένο προσφυγάκι» επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικά στη Λέσβο και για άγνωστο λόγο έσπρωξε αρχικά τον αστυνομικό, πριν ο τελευταίος αντιδράσει, αλλά όπως είναι φυσικό, το ξεκίνημα του επεισοδίου το’ χουν «κόψει» από το βίντεο οι «αλληλέγγυοι».

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την Νουδούλα, που μια ζωή ήταν δούλα της αριστεράς και των διαφόρων «προοδευτικών»! Φαίνεται όμως ότι πολλοί αστυνομικοί περίμεναν πολλά καλύτερα, γι’ αυτό ψήφισαν μαζικά ΝΔ. Ο καιρός θα τους διαψεύσει, αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!