ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! 

Τον εφιάλτη του οριστικού λουκέτου βλέπουν μπροστά τους όσοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων άντεξαν στην κρίση, εξαιτίας του λεγόμενου «αντικαπνιστικού» νόμου, που επιχειρεί ντε και καλά να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τάχα για το… καλό μας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε από τον υπουργό Υγείας επιβάλλεται πλήρης απαγόρευση σε δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, σχολεία, φροντιστήρια, γήπεδα και σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, μπαρ και κέντρα διασκεδάσεως). Είναι προφανές, ότι το πρόβλημα θα υπάρξει στην κατηγορία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία χωρίς τους καπνιστές θα ρημάξουν!

Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει η «μέση λύση». Σαφώς και δεν μπορεί να υποχρεώνεται ο μη καπνιστής να αναπνέει τον καπνό των καπνιστών, αλλά θα μπορούσαν να υποχρεωθούν τα καταστήματα να έχουν δύο ξεχωριστούς χώρους, έναν για καπνιστές κι έναν για μη καπνιστές και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά, που να πάρει χαμπάρι από τέτοια η ακραία αντιλαϊκή κυβέρνηση του Μητσοτάκη;

(ΥΓ): Η οποία, μ’ αυτά που κάνει δεν προβλέπεται να μακροημερεύσει…