ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, το οποίο προκύπτει από την μελέτη των ποσοστών ότι η Μακεδονία και τα ποσοστά που πήραμε στους νομούς της περιοχής, άφησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής για μόλις 3.700 ψήφους.

Εξαίρεση αποτελεί η πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου είχα την τιμή να είμαι υποψήφιος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονίσω την θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Μακεδονία, στην οποία Α’ Θεσσαλονίκης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε τους περισσότερους στην χώρα με διαφορά ψήφους (11.870) σε απόλυτο αριθμό ! 

Δεν το κρύβουν ούτε οι ίδιοι, αυτοί που “πρωταγωνίστησαν” στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και μάλιστα τώρα έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι τους εξαπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ποτέ δεν συνέβη αυτό, αφού όχι μόνον ο Μητσοτάκης, αλλά και πολλοί από τους σημερινούς υπουργούς της κυβερνήσεως είχαν δηλώσει ότι θα σεβαστούν την συμφωνία των Πρεσπών. 

Πράγματι, κάποιοι μπορεί να εξαπατήθηκαν, να μη άκουσαν την φωνή μου, να μην έφτασε στα αφτιά τους η δήλωσή μου στην διακαναλική συνέντευξη, την οποία παρουσίασαν τα κανάλια στα άγρια μεσάνυχτα, όπου τόνιζα αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή όσοι ψηφίζουν Ν.Δ., είναι σαν να αποδέχονται την συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτά για τους αφελείς και τους εξαπατημένους γιατί πάρα πολλοί δεν εξαπατήθηκαν, απλά ακολούθησαν αυτό που λέει ο στίχος του Καρυωτάκη, ότι…

Διαβάστε την συνέχεια στο https://www.pronews.gr/opinion-makers/792875_oi-epaggelmaties-makedonomahoi-kai-oi-ekloges