ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ… ΜΥΤΗ! ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

«Φυσικά στις ΗΠΑ το πρώτο ταξίδι του νέου ΥΠΕΞ Δένδια… Και στο Ισραήλ το δεύτερο», γράφαμε μετ’ απολύτου βεβαιότητος στις 12 Ιουλίου, όταν είχε ανακοινωθεί μόνον ο πρώτος προορισμός.

Και καταλήγαμε ως εξής: «Βάζετε ένα… στοιχηματάκι για το δεύτερο ταξίδι του νέου ΥΠ.ΕΞ.; Ε, λοιπόν, αν δεν είναι στο Ισραήλ, να μας τρυπήσετε τη… μύτη!».

Ασφαλώς και δεν είμαστε… προφήτες, αλλά «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει». Είναι γνωστά τα συμφέροντα που υπηρετεί ο λεγάμενος, οπότε δεν ήταν καθόλου δύσκολη η… πρόβλεψή μας.

«Ιδιαίτερα ευτυχής που ήρθα στο Ισραήλ», λοιπόν, δήλωσε ο Δένδιας κατά την διάρκεια του δεύτερου επισήμου ταξιδιού του στο εξωτερικό, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικές» τις σχέσεις της Γραικυλίας με το σιωνιστικό τρομοκράτος.

Επιπροσθέτως, ο ομολογουμένως πιο φιλοσιωνιστής υπουργός της κατοχικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, δήλωσε πως «είναι πάντα χρήσιμη ευκαιρία να εξηγεί κάποιος στους Ισραηλινούς φίλους μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σε σχέση με την τουρκική προκλητικότητα».

Μόνο που «ξέχασε» να μας πει τι του απάντησαν επ’ αυτού οι «Ισραηλινοί φίλοι» του. Μήπως έκαναν το κορόιδο, για λόγους ευνόητους;