ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΠΙΑΝΟΥΝ» ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Όπως είχαμε προαναγγείλει ΠΡΙΝ από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου (αλλά οι πολλοί ΔΕΝ μας πίστευαν!), το αμερικάνικο σχέδιο για συνεκμετάλλευση με τους Τουρκαλάδες του ενεργειακού πλούτου σε Αιγαίο και Κύπρο, το οποίο έχει αναλάβει να «διεκπεραιώσει» ο Μητσοτάκης, εισέρχεται στην τελική του φάση τον Αύγουστο!

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος των πρόωρων εκλογών τον Ιούλιο, αντί του Οκτωβρίου!

Έτσι, η τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίων «TPAO», έθεσε αίτημα προς το αρχηγείο του τουρκικού Ναυτικού «προς παροχή προστασίας»  για την διεξαγωγή σεισμικών ερευνών σε περιοχή που εκτείνεται ανάμεσα στον 28ο και 29ο Μεσημβρινό από τα νότια της Ρόδου μέχρι και ανατολικά του Καστελόριζου, τις δε έρευνες αυτές θα τις διεξάγει μεταξύ 15 Αυγούστου και 10 Σεπτεμβρίου.

Την συνέχεια, επίσης την έχουμε προαναγγείλει, αλλά με δύο εκδοχές: ή θα γίνει κάποιο «θερμό επεισόδιο» ή θα υπάρξει εντονότατη απειλή «θερμού επεισοδίου», για να φανεί ότι η Ελλάδα «σύρεται» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με –στημένους!- «διαιτητές» τους… φίλους μας τους Αμερικάνους, για να αποφύγει έναν καταστρεπτικό πόλεμο. Η δε κατάληξη θα είναι μια συμφωνία τύπου Πρεσπών, “win-win” σύμφωνα με τον υπερπρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ, «καζάν-καζάν» σύμφωνα με τον Ερντογάν Πασά και «μισά-μισά» σύμφωνα με τον ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη!

(ΥΓ) 1: Άλλος ένας λόγος που έπρεπε οπωσδήποτε να «χειρουργηθεί» η Χρυσή Αυγή για να μείνει εκτός βουλής, γιατί αν ήταν μέσα θα χάλαγε τον κόσμο!

(ΥΓ) 2: Ο προδότης Τσίπρας στάθηκε τρόπον τινά «τυχερός», γιατί τα αφεντικά του τον διέταξαν να περάσει την προδοσία της Μακεδονίας μας κοντά στα τελειώματα της τετραετίας του. Ο προδότης Μητσοτάκης είναι και σ’ αυτή την περίπτωση γκαντέμης, γιατί η δική του «Συμφωνία των Πρεσπών» θα γίνει τώρα στις αρχές. Ως εκ τούτου,  προβλέπεται να παίρνει δρόμο σύντομα με μούντζες, κατάρες και κλωτσιές!