Ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΙΑΤ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ… ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς του έχει καθημερινά ο… υπερπρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, για να τους δώσει κατευθύνσεις.

Στα πλαίσια αυτά ο αφέντης αυτού του τόπου Πάιατ συναντήθηκε με την υπουργό του επί της Παιδείας, Κεραμέως, τάχα για  «να διερευνήσουν περαιτέρω τρόπους συνεργασίας και αμοιβαίας αξιοποίησης των πλούσιων δυνατοτήτων των δύο χωρών, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας», όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Μετά τη συνάντηση, ο αφέντης Πάιατ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την υπουργό του, με ανάρτησή του στο Twitter: «Ήταν μία καταπληκτική συζήτηση με τη νέα υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τις τεράστιες δυνατότητες στον τομέα της εκπαίδευσης, που θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις των δύο λαών. Ανυπομονώ για τον προσεχή Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, όπου θα μπορέσουμε να εμβαθύνουμε την κοινή μας υποστήριξη για ανταλλαγές και προγράμματα».

Και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς η Κεραμέως είναι παλιά γνώριμη του αφέντη, ο οποίος στις πραγματικές προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης –όχι αυτές που έγιναν από τον χαζο-Κούλη στη βουλή, αλλά αυτές που έγιναν με συνέντευξη του Πάιατ στην «Καθημερινή»- αποκάλυψε πως οι διεθνείς γκάνγκστερς την προετοίμαζαν χρόνια για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο («αυτή κι εγώ έχουμε περάσει χρόνια μιλώντας γι’ αυτό τα θέματα») και πως τώρα ήρθε η ώρα να τηρήσει τα συμφωνηθέντα («τώρα θα πρέπει να κάνουμε τα λόγια μας πράξη»), δηλαδή να προσαρμόσει την παιδεία των Ελληνόπουλων στις απαιτήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων, εξαφανίζοντας Χριστό και Ελλάδα!