ΠΑΙΑΤ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ!

Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό, που όμως μας… διέφυγε, στις πραγματικές προγραμματικές δηλώσεις της νέας κατοχικής κυβέρνησης (κι όχι στις «μαϊμού» του κατοχικού ανδρεικέλου Κούλη Μητσοτάκη…), όπως διατυπώθηκαν από τον… υπερπρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ, στην συνέντευξή του στην ναυαρχίδα του αμερικανισμού, «Καθημερινή».  

Εκεί, μεταξύ των άλλων, ο Ύπατος Αρμοστής του προτεκτοράτου είπε και τα εξής για την νέα υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως – η υπουργοποίηση της οποίας, στο συγκεκριμένο υπουργείο, είχε προαναγγελθεί από τα μέσα ενημέρωσης ΠΡΙΝ από τις εκλογές: 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με την Νίκη Κεραμέως ως υπουργό Παιδείας. Ανυπομονώ να εργαστώ μαζί της για να την στηρίξω. Αυτή κι εγώ έχουμε περάσει χρόνια μιλώντας γι’ αυτό τα θέματα. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε τα λόγια μας πράξη…».

Εύλογες απορίες προκύπτουν από τα θερμά λόγια του Ύπατου Αρμοστή: άραγε που «μιλούσαν» για τα ζητήματα της Παιδείας –και μάλιστα για χρόνια!- με την Κεραμέως; Στα άντρα της CIA και στις σκοτεινές στοές της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στις συνεδριάσεις της οποίας η μαντάμ είναι μεταξύ των «εκλεκτών» καλεσμένων; Και υπό ποια ιδιότητα «μιλούσε» με τον Πάιατ η λεγάμενη; Αυτήν της… μελλοντικής υπουργού Παιδείας του προτεκτοράτου; Και ποια είναι τα λόγια τους (εδώ εννοεί προφανώς τις δεσμεύσεις της Κεραμέως στους διεθνείς γκάνγκστερς…), που τώρα «πρέπει να γίνουν πράξη»;