ΟΤΑΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ… 40 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΑΟΡΑΤΑ

Έναν εύκολο τρόπο επέλεξε η κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη, για να δημιουργήσει την ψευδή εντύπωση πως… δεν έρχονται επί των ημερών της νέοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κατ’ αρχάς, εις ότι αφορά τους από θαλάσσης εισβολείς, έχει δώσει εντολή στην ιστοσελίδα του Λιμενικού να αποκρύπτει τα συνολικά στοιχεία των καθημερινών αφίξεων στα νησιά. Έτσι, τις τελευταίες μέρες ανακοινώνονται 1-2 περιστατικά αφίξεων την ημέρα, αυτά με τους λιγότερους λαθρομετανάστες, και αποκρύπτονται τα υπόλοιπα περιστατικά αφίξεως των πολλών!

Εις ότι αφορά τους εισβολείς από τον Έβρο, οι Κούληδες έχουν δώσει εντολή στην Αστυνομία να κάνει τα «στραβά μάτια», για να μην καταγράφονται επισήμως και να είναι… αόρατοι από τα επίσημα στοιχεία.

Ωστόσο, τα «προσφυγάκια» της χαλάνε τη δουλειά! Βλέπετε, τα έχουν δασκαλέψει οι ΜΚΟ, ότι μόνο αν «συλληφθούν» προσωρινά και καταγραφούν θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο, κι από κει και πέρα να εγκατασταθούν σε hot spot, για να έχουν δωρεάν στέγη και τροφή, συν τα επιδόματα!

Εφόσον, λοιπόν, «δεν πάει ο Μωάμεθ» στο βουνό», πάει «το βουνό στον Μωάμεθ»! 

Έτσι, χθες το βράδυ περίπου 40 «προσφυγάκια» κατασκήνωσαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας να «συλληφθούν» (για λίγες ώρες…) προκειμένου να κάνουν αίτηση για άσυλο και να μπορούν έτσι να κυκλοφορούν ελεύθερα στην χώρα – των «ανοιχτών συνόρων»!

Αφού έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση έγινε ρεζίλι των σκυλιών, έδωσε σήμερα το πρωί εντολή στην αστυνομία να μαζευτούν τα «προσφυγάκια» και να μεταφερθούν στο hot spot του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, για τα περαιτέρω…

Κούλη Νουδούλη, άσε τις πονηριές και μην προσπαθείς να κρύψεις το πρόβλημα «κάτω από το χαλί», γιατί έτσι δεν ξεγελιέται κανένας!