ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ: ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΟΙ «ΕΓΚΡΙΤΟΙ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

Τελικά στη ζωή καμία χαρά δε διαρκεί για πάντα. Τη στιγμή που το μιντιακό κατεστημένο στήνει ολόκληρο πανηγύρι για να γιορτάσει τη μη είσοδο των «φασιστών» στη βουλή και αφιερώνει σχεδόν επί καθημερινής βάσεως μονόστηλα για να υπενθυμίσει στους σανοφάγους αναγνώστες και τηλεθεατές του το πόσο ευεργετημένη είναι η δημοκρατία τους από ένα τέτοιο απρόσμενο γεγονός, έρχεται το… κακό μαντάτο! Η λατρεμένη τους Φράου Μέρκελ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από άγνωστη ασθένεια και η περιπέτεια της υγείας της εξελίσσεται σε… θρίλερ!
Και κλάμα και οδυρμός στα ελληνόφωνα ΜΜΕ για το τι θα απογίνει το μεγάλο αφεντικό, αυτό που θα έδιωχνε ο Τσίπρας και τελικά κατέληξε να προσκυνά ως φανατικός ευρωλιγούρης μαζί με τον έτερο «εθνοσωτήρα» Κούλη και από κοντά και οι «έγκριτοι» για τους οποίους οι κακές γλώσσες λένε ότι παρακολούθησαν σεμινάρια (με το αζημίωτο φυσικά) για να εκθειάζουν την πολιτική της Μέρκελ και του ΔΝΤ!
Ένα πράγμα απομένει για να ολοκληρωθεί ο διασυρμός τους. Να βγάλει επίσημη ανακοίνωση ο Δημήτρης Ψαρράς με την οποία θα δηλώνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην λατρεμένη του Φράου, μη παραλείποντας ωστόσο να την ευχαριστήσει και για τη μεγαλοψυχία της να του διαθέσει μερικά γερμανικά μάρκα για να εκδώσει δωρεάν το μυθιστόρημα του με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη δικαιοσύνη».
Αρτέμης Ματθαιόπουλος