ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙ… «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ»; ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΑ… ΚΟΜΑΝΤΑ; ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Τι ωραία που τα’ λεγε προεκλογικά ο φλούφλης Κούλης, ότι θα χτυπήσει την ανομία και θα επιβάλλει «νόμο και τάξη», θα «καθαρίσει» τα Εξάρχεια, θα εξαφανίσει τα γκρουπούσκουλα της άκρας αριστεράς και τα λοιπά. 

Καλή η θεωρία, αλλά ήρθε τώρα η ώρα όλα αυτά να εφαρμοστούν στον πράξη. Ας δούμε πως εφαρμόζονται… 

Επίθεση με μπογιές, λοιπόν, εξαπέλυσε, όχι τη νύχτα αλλά γύρω στις 19:30 ώρα της Τετάρτης, ομάδα επτά ατόμων εναντίον της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στα Πετράλωνα, επί της οδού Τριών Ιεραρχών 65 – 67, προκαλώντας φθορές στο κτίριο, ενώ επιπλέον εξαπέλυσαν λεκτικές απειλές στους θαμώνες των γραφείων – τους οποίους δεν εξαίρεσαν από το… μπογιάτισμα.
Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχη ενέργεια εναντίον της συγκεκριμένης τοπικής οργάνωσης της Νουδούλας, καθώς παρόμοια επίθεση είχε γίνει και πριν από λίγες ημέρες.

Μα πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα επί του… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη; Και πως δεν τους τσάκωσαν τα… κομάντα που έχει –δήθεν!- εξαπολύσει σ’ ολόκληρη την Αθήνα, για την… ασφάλειά μας; Ακόμα… ανομία έχουμε και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό;