ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΣΑΚΑΛΟΙ, ΕΠΙ ΤΟΥ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΥΛΗ

Η… παράδοση της αποφυλάκισης κόκκινων τρομοκρατών στους καιρούς των… αντιτρομοκρατών της Νουδούλας (κλασσικό παράδειγμα οι αρχιτρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα, που αποφυλακίστηκαν λίγες ημέρες μετά την εκλογή Σαμαρά, το 2012…), συνεχίζεται.

Έτσι, ελεύθεροι ύστερα από οκτώ χρόνια εγκλεισμού για τρομοκρατική δράση είναι από χθες Τετάρτη οι αδελφοί Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, κόκκινοι τρομοκράτες της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Τα δύο αδέλφια -που είχαν δηλώσει «υπερήφανοι» μετά τις συλλήψεις τους, είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης πάνω από 70 χρόνια ο καθένας, τα οποία έπειτα από συγχωνεύσεις έγιναν 20 χρόνια, αλλά τώρα αποφυλακίζονται έχοντας εκτίσει μόλις το ένα τρίτο της ποινής τους.

Υπενθυμίζουμε, πως ο μεν Γεράσιμος Τσάκαλος είχε συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου του 2010, αφού είχε αφήσει ένα δέμα-βόμβα σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι, ο δε μεγαλύτερος αδελφός του, Χρήστος Τσάκαλος, είχε συλληφθεί λίγους μήνες αργότερα, μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε γιάφκα της τρομοκρατικής συμμορίας στη Νέα Ιωνία Βόλου, μαζί με άλλους τέσσερις «κοινωνικούς αγωνιστές».

(ΥΓ) 1: «Αντιτρομοκράτες» της Νουδούλας, μην είστε πολύ… σκληροί. Μαλακώστε και λίγο! 

(ΥΓ) 2: Και ο τελευταίος τρομοκράτης που θα αποφυλακιστεί, να θυμηθεί να… κλείσει πίσω του την πόρτα!