ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Αίσιο τέλος είχε η παράσταση που έστησαν οι σιωνιστές του ΚΙΣ και ο Μάκης Βορίδης, με την επίσκεψη του τελευταίου στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος.

Όπου, μεταξύ αυτών που τον υποδέχθηκαν ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΙΣ, Βίκτωρ Ελιέζερ, αυτός που δημιούργησε το όλο θέμα με το –δήθεν!- «αντισημιτικό» του παρελθόν, για το οποίο έπρεπε να ζητήσει χίλιες φορές συγνώμη και να δώσει «έμπρακτες αποδείξεις» της «μεταμέλειάς» του.

Περιχαρής, ο Ελιέζερ δήλωσε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα διότι υποδεχόμαστε τον Υπουργό και τονίζω ότι τον υποδεχόμαστε ως ένα φίλο του εβραϊκού λαού και προφανώς της Ισραηλιτικής Κοινότητας στην Ελλάδα. Καλωσορίσατε κύριε Υπουργέ».

Αλήθεια, γιατί δημιουργήθηκε το όλο θέμα τώρα; Γιατί οι σιωνιστές του ΚΙΣ δεν αντιδρούσαν όταν ο Σαμαράς μάζευε στην ΝΔ τον δήθεν «αντισημίτη» Βορίδη –ο οποίος απέφευγε πάντα να κάνει και την παραμικρή έστω αντισιωνιστική δήλωση; Αρκούσε ένα απλό τηλεφώνημά τους, και η «μεταγραφή» από το ΛΑΟΣ θα ματαιωνόταν. Και γιατί δεν αντέδρασαν οι σιωνιστές όταν ο Βορίδης έγινε για πρώτη φορά υπουργός στην κυβέρνηση Παπαδήμου; Τώρα θυμήθηκαν ότι παλαιότερα παρίστανε –γιατί στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ!- τον εθνικιστή; 

Προφανώς, έχουν τους λόγους τους. Οι οποίοι, είναι οι εξής: «αντισημίτες», φύγετε από τα «άκρα» κι ελάτε στην ΝΔ. Έχει κι άλλους «δικούς σας», σαν τον Μάκη τον Βορίδη!