Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα, είχαμε «προβλέψει» μετά βεβαιότητας, ότι δύο πιθανότητες υπάρχουν σχετικά με τις αμερικανικές κυρώσεις στην Τουρκιά, για την αγορά των S-400: ή θα πρόκειται για κυρώσεις-χάδι, ή δεν θα επιβληθούν καθόλου κυρώσεις.

Όπως φαίνεται, κυρώσεις δεν πρόκειται να επιβληθούν κι αυτό το παίρνει πάνω του ο παλιάτσος Τραμπ, όπως αναφέρει η Washington Post. Ιδού τι γράφει:

«Ο πρόεδρος Τράμπ συναντήθηκε την Τρίτη με έναν κορυφαίο γερουσιαστή, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συζήτηση στο Λευκό Οίκο, η οποία αφορούσε τις κυρώσεις για την Τουρκία εξαιτίας της αγοράς του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος… Ο πρόεδρος Τραμπ φάνηκε να υποστηρίζει διαπραγματεύσεις με την Τουρκία αντί σκληρών κυρώσεων. Ο ίδιος εστίασε σε ζητήματα όπως την υγειονομική περίθαλψη, τη μετανάστευση και τη νέα φορολογική συμφωνία που η διοίκησή του εξασφάλισε με το Κογκρέσο αυτήν την εβδομάδα».

Αυτά τα ολίγα για να μην μας δουλεύουν τα διάφορα παπαγαλάκια της αμερικανικής πρεσβείας, που γράφουν μέχρι και για αμερικανο-τουρκικό… πόλεμο, που είναι έτοιμος να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.