ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Τα πρώτα δείγματα γραφής της «νέας» κυβέρνησης, μόνο θετικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Τα εθνικά θέματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους νεοφιλελεύθερους υπαλλήλους των Βρυξελλών.
Για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, ύποπτες συναλλαγές για τη συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων του Αιγαίου μας, με τους τούρκους, δείγματα για συνέχιση των απαράδεκτων συνομιλιών για διζωνική ομοσπονδία, με στόχο τη νομιμοποίηση του Αττίλα και της κατοχής του 40% της Ελληνικής μεγαλονήσου, με τις ευλογίες – εντολές του υπερατλαντικού δυνάστη και άλλα πολλά και ωραία.
Στο κοινωνικό και οικονομικό πεδίο, λίαν προσεχώς, αναμένονται,  ξεπούλημα του πιο κερδοφόρου τμήματος της ΔΕΗ, τόσο στην παραγωγή (σταθμοί), όσο και στη διανομή (δίκτυα), απολύσεις 5 – 6.000 εργαζόμενων, με δόλωμα την εθελουσία έξοδο.
Στην Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση, γκρέμισμα των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων με το πρόσχημα της εξυγίανσης του δημοσίου τομέα. Στην Παιδεία το ανθελληνικό πάρτι των μαρξιστοειδών, αναμένεται να συνεχιστεί ανεμπόδιστα.
Μόνη ελπίδα για καταρχήν ανάσχεση και κατόπιν ανατροπή των σχεδίων της νεοφιλελεύθερης απειλής, που θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο των νεομπολσεβίκων, είναι η συστράτευση με την μοναδική ελπίδα για την Πατρίδα και το Λαό.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έστω και λαβωμένο και εκτός κοινοβουλίου, θα ανασυνταχθεί, θα γιατρέψει τις πληγές του και θα ξανασηκωθεί, ετοιμάζοντας την αντεπίθεσή του.
Την αντεπίθεση που θα σηκώσει ξανά και πιο ψηλά από ποτέ τη σημαία της Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης.
Όσοι βιαστήκατε να συμπεράνετε, θα εκπλαγείτε. Θα ξαναγυρίσουμε συντομότερα απ’ όσο νομίζετε, σοφότεροι, δυνατότεροι και πιο αποφασισμένοι, από ποτέ. Να μας περιμένετε…
ΚΙΜΩΝ ΡΩΜΑΝΟΣ