ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Συνεπέστατος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις –προς τα ξένα αφεντικά του, Αμερικανούς και Γερμανούς- ο Κούλης Μητσοτάκης δήλωσε και επισήμως στις προγραμματικές δηλώσεις της κατοχικής κυβέρνησης, πως η Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ αλλάζει.

Μάλιστα θύμισε παλαιότερη δήλωσή του: «Είχα πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία η οποία αν κυρωθεί δεν αλλάζει μονομερώς. Θα αγωνιστούμε για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειές της».
Ποιες είναι οι κατά Μητσοτάκη «αρνητικές συνέπειες»; Όχι, δεν συμπεριλαμβάνει σ’ αυτές τη γλώσσα και την ιθαγένεια –όπως έλεγε προεκλογικά- αλλά μόνον αυτές που αφορούν τα μακεδονικά προϊόντα, τα οποία υποσχέθηκε να στηρίξει!

Κι όλοι αυτοί οι ψευτο-μακεδονομάχοι της Νουδούλας (υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και κομματάρχες) που παραμύθιαζαν τον κοσμάκη, πως «έτσι τα λέει ο Κυριάκος για να καθησυχάσει τους ξένους, ψηφίστε να γίνει πρωθυπουργός και θα την ακυρώσει», θα πάνε τώρα να πνιγούν στις Πρέσπες;  

Ασφαλώς και όχι, καθώς πέτυχαν το σκοπό τους – να υφαρπάξουν ψηφαλάκια πατριωτών!

Έχουν δε έτοιμη την απάντησή τους σε τυχόν διαμαρτυρίες, πως «αυτά έχει η πολιτική» ή σε μια πιο χυδαία εκδοχή «κορόιδα, σας τη σκάσαμε»!