Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΣΤ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ «ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ»!

Εκτός από τη βουλή, όπου απευθυνόμενος στους λοιπούς παλιάτσους του «συνταγματικού τόξου», ζήτησε να τον… χειροκροτήσουν γιατί έθεσε την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής, ο γιός του Μητσοτάκη αφηγείται και στ’ αφεντικά του το μεγάλο του… κατόρθωμα, προφανώς για να του πουν μπράβο.

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN, έγινε ο εξής διάλογος με τον δημοσιογράφο Fareed Zakaria:

Fareed Zakaria: Κερδίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό υπό μια έννοια είναι κατανοητό καθώς οι πολίτες κουράστηκαν από το κόμμα που είχε την εξουσία. Αλλά αυτό που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση στις πρόσφατες εκλογές ήταν η κατάρρευση των ακροδεξιών λαϊκιστών της Χρυσής Αυγής. Γιατί πιστεύετε ότι συνέβη αυτό; 
Μητσοτάκης: Πιστεύω ότι μετά από δέκα χρόνια κρίσης, οι πολίτες είχαν πια κουραστεί από τις πολιτικές που υποδαύλιζαν τον θυμό, την οργή και τον εθνικισμό που δεν οδηγεί πουθενά. Και υπό μια έννοια, θα έλεγα ότι μετά το πείραμα του λαϊκισμού, το πολιτικό εκκρεμές πήγε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να νικήσουμε και την ακροδεξιά, προτάσσοντας μια ατζέντα που ήταν πατριωτική, αλλά σε καμία περίπτωση εθνικιστική».

Χαζός, ξεχαζός, ο Κούλης Μητσοτάκης αποκρύπτει το «μυστικό της επιτυχίας», που έγινε με τις γνωστές βρώμικες μεθοδεύσεις (συκοφαντίες, εκβιασμούς, εξαγορές, κ.τ.λ.), τις οποίες παραδοσιακά χρησιμοποιεί η οικογένειά του εδώ και πολλές δεκαετίες. 

Αλλά, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», γιέ του Μητσοτάκη! Θα ξαναγυρίσουμε και θα καταπιείς τη γλώσσα σου!