ΝΕΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ! ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Αφού οι σιωνιστές του ΚΙΣ δεν πείθονται –ή παριστάνουν πως δεν πείθονται- με τις απανωτές δηλώσεις μετανοίας του Μάκη Βορίδη και ζητούν «έμπρακτες αποδείξεις», ο κύριος Μάκης ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, για να ζητήσει –για μια ακόμα φορά- συγνώμη από τους σιωνιστές για το πολιτικό του παρελθόν, την εποχή της νεότητάς του.

Ιδού η νέα εξευτελιστική δήλωση μετανοίας του κυρίου Μάκη: «Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να διατυπώσω ξανά με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση μου σε κάθε ρητορική μίσους και άσκηση βίας που εκκινούν από ρατσιστικά κίνητρα εναντίον οιασδήποτε κοινωνικής ή θρησκευτικής ομάδας. Και βεβαίως αυτό περιλαμβάνει και την σφοδρή αντίθεση μου και στον αντισημιτισμό.
Η επίσκεψη μου στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος σηματοδοτεί και την ανάγκη μου να εκφράσω μια συγγνώμη προς τον Εβραϊκό λαό επειδή στο παρελθόν και ο ίδιος προσωπικά καλλιέργησα πολιτικές και προσωπικές σχέσεις με αρνητές του Ολοκαυτώματος. Θέλω να τονίσω με απόλυτη σαφήνεια ότι θα συμβάλλω στη καταπολέμηση του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, που εκτέλεσαν οι ναζί εξοντώνοντας με βιομηχανικό τρόπο 6.000.000 Εβραίους, μεταξύ των οποίων και 65.000 Εβραίους συμπολίτες μας. Είναι λοιπόν αυτή, για μένα, μια επίσκεψη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων αλλά και πηγή γνώσης της μακρόχρονης ιστορίας των Ελλήνων Εβραίων».

(ΥΓ): Κι αν οι σιωνιστές του ζητήσουν επιπλέον να κάνει… εκατό τούμπες στην πλατεία Συντάγματος, μέρα-μεσημέρι; Θα τις κάνει, θα βρει τον τρόπο να τις κάνει!