ΑΧ, ΚΟΥΛΗ! ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Αν και αποδείχθηκε στην πράξη πως οι ψευτο-μακεδονομάχοι της Νουδούλας δεν χρειάστηκαν πίεση από το εξωτερικό για ν’ ανακαλύψουν ότι η –άλλοτε «κακή»- Συμφωνία των Πρεσπών έγινε για το… καλό μας, έρχεται στην Ελλάδα και στα Σκόπια ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Φίλιπ Ρίκερ, προφανώς για να επιβλέψει την πιστή εφαρμογή της προδοτικής Συμφωνίας, υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Ρίκερ θα συναντηθεί με τον ΥΠ.ΕΞ. Δένδια και άλλα στελέχη της νέας κυβέρνησης, «με τα οποία θα συζητήσει θέματα που άπτονται του εμπορίου και των επενδύσεων, της ασφάλειας και της συνεργασίας στον τομέα της άμυνας, της περιφερειακής σταθερότητας και της ενέργειας, ενώ στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθούν διμερή θέματα και η πορεία των Σκοπίων προς την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.».
Οπότε, μπροστά στο Big Boss, αναμένονται νέες δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών για τα… θετικά της προδοτικής Συμφωνίας και υποσχέσεις για την πιστή εφαρμογή της από την Ελλάδα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Βέβαια, τώρα πλέον οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Νουδούλας δεν έχουν ανάγκη τις ψήφους των πατριωτών, διότι «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», οπότε δε θα δυσκολευτούν καθόλου να ικανοποιήσουν τη θέληση των αφεντικών τους!