ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΙΑΤ: ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Το σύνθημα της συνεκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου στο Αιγαίο με την Τουρκιά, ξανάδωσε (σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για συμφωνία «win-win»…) σήμερα ο… υπερπρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής του ελεεινού και τρισάθλιου προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, με δηλώσεις του στην «Καθημερινή».

Όπως είπε και ελάλησε, λοιπόν, οι μόνες περιοχές που ανήκουν αναμφισβήτητα στην Ελλάδα για έρευνες κοιτασμάτων υδρογονανθράκων είναι το Ιόνιο και η θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κρήτης! Άρα, μόνο εκεί μπορεί ελεύθερα η Ελλάδα να προχωρήσει σε έρευνες και στα περαιτέρω. Οι υπόλοιπες περιοχές του Αιγαίου είναι υπό αμφισβήτηση από τους Τουρκαλάδες, άρα πρέπει να γίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης μαζί τους, με «διαιτητή» τους Αμερικανούς γκάνγκστερς! 

Ιδού η απάντησή του σε σχετική ερώτηση: «Κανείς δεν αμφισβητεί τη θάλασσα δυτικά της Κρήτης, ή του Ιονίου. Είναι πραγματικά εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Κούλη κακαντράκι, αν τολμάς αποδοκίμασε τη δήλωση – διαταγή του! Αλλιώς πάψε να παριστάνεις τον μεγάλο και τρανό και πες την αλήθεια, πως η χώρα είναι ένα προτεκτοράτο που διοικείται από τον Ύπατο Αρμοστή Πάιατ και πως είσαι ένα κατοχικό ανδρείκελο και τίποτα παραπάνω!