ΠΑΛΙΟΡΕΖΙΛΩ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΕΛΕ! ΜΠΑΡΜΠΙ: «ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΗΝ… ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ». 

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τις δηλώσεις του υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών («Τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε με την Βόρεια Μακεδονία έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με την Συμφωνία των Πρεσπών και μας αφήνουν χώρο, για να κάνουμε περισσότερα στο χώρο της οικονομίας»), επιχείρησε σήμερα ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ (ο πλέον αρμόδιος!) Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα δήλωσε… παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του (παλιό το κόλπο!), δε φταίει η Νουδούλα για την Συμφωνία αλλά την… κληρονόμησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την… πιστή εφαρμογή της:  «Θα είμαστε σε διαρκή διαδικασία παρακολούθησης και εξέλιξης των προβλέψεων της συμφωνίας αλλά πολύ περισσότερο όταν ανοίξει η ευρωπαϊκή πορεία του βόρειου γείτονα μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση τότε σε κάθε στάδιο θα είμαστε εκεί να παρακολουθούμε. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουν τα δυτικά Βαλκάνια προς την Ευρώπη αλλά χωρίς εκπτώσεις ούτε σε θέματα αλυτρωτισμού ούτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κράτος δικαίου».

(ΥΓ): Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια της κρίσης αποποιήσεις κληρονομιάς. Ας κάνει μία και η Νουδούλα, αν τολμάει, με την Συμφωνία των Πρεσπών! Αλλά σιγά να μην… Θα τον χορτάσει… σκαμπίλια ο υπερπρωθυπουργός Πάιατ τον… ιπποκόμο του, Κούλη Μητσοτάκη!