ΤΣΟΥ ΡΕ «ΛΑΚΗ» ΚΥΡΑΝΑΚΗ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ… «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΗΓΕΤΗ» ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει ο λαός μας και η παροιμία αυτή ισχύει για την περίπτωση του Κυρανάκη.

Το σύστημα, έχοντας θέσει την ανυπότακτη Χρυσή Αυγή εκτός βουλής με «χειρουργείο» και γνωρίζοντας πως το μόρφωμα Βελόπουλου είναι αυστηρώς «μιας χρήσης», αλλά κι ότι οι Βορίδηδες, Μπουμπούκοι, Πλεύρηδες και λοιποί έχουν «καεί», ετοιμάζει τον μαϊμού «ακροδεξιό ηγέτη» του μέλλοντος, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του, για να είναι απολύτως ελεγχόμενος, προκειμένου να ελέγξει τον εθνικιστικό χώρο.

Πρόκειται για έναν «Λάκη» (Λάκη, όχι στα βαθιά!) των νοτίων προαστίων, ονόματι Κωνσταντίνο (ουάου!) Κυρανάκη, βουλευτάκο της Νουδούλας, ο οποίος έχει πάρει εντολή –προφανώς από τα μεγάλα αφεντικά στην Αμέρικα- να το παίζει ολίγον… «σκληρός» και «ακροδεξιός», για να δημιουργήσει κοινό και να τον έχουν έτοιμο να τον «βγάλουν στο κλαρί», αν και όταν παραστεί ανάγκη.

Αυτός, λοιπόν, ο «Λάκης», που προεκλογικά έταζε διχίλιαρο «μόνο για Ελληνόπουλα»,  «ξαναχτύπησε» μετά από τις ανοιχτά ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ θέσεις υπέρ της προδοσίας των Πρεσπών, που εξέφρασαν πρόσφατα στο συνέδριο του Economist οι Βαρβιτσιώτης και Παναγιωτόπουλος, αλλά και τον διορισμό σε κυβερνητική θέση του πρώην βουλευτή του Ποταμιού Μαυρωτά, που είχε υπερψηφίσει στη βουλή τις Πρέσπες, για να καλύψει την εντονότατη δυσαρέσκεια που έχει προκληθεί στους πατριώτες ψηφοφόρους της Νουδούλας.

Γράφει σχετικά ο «Λάκης» σε ανάρτησή του στο twitter:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια εθνική ήττα που πλήγωσε όλους τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία εξελέγη στην κυβέρνηση για να τη διορθώσει, όχι για να την υπερασπιστεί».

Να την «διορθώσει» με τι «Λάκη» μας; Με… μπλάνκο; 

Τράβα παραπέρα ρε «Λάκη», «Λαλάκη» του Μητσοτάκη, που μας το παίζεις… σκληρό αντράκι και μας παριστάνεις και το… «πατριωτάκι»!