ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαίο που ο κηραλοιφάκιας Βελόπουλος έπιασε τα έδρανα στο κέντρο της ολομέλειας της βουλής, αυτά που καθόταν ο Καμμένος, καθώς αυτή είναι η φιλοδοξία του: να γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη! Κι είναι και… βιαστικός, προφανώς διότι πιστεύει πως «ο χρόνος είναι χρήμα» – κι αυτό το τελευταίο πολύ το αγαπάει αυτός ο… υπερπατριωταράς!

Έτσι, μετά την υπερψήφιση του νεοδημοκράτη Τασούλα για τη θέση του προέδρου της βουλής και την εκλογή βουλευτή του ως αντιπροέδρου της βουλής με τις ψήφους της Νουδούλας, έστειλε μια γλοιώδη συγχαρητήρια επιστολή στον αντιστράτηγο που τοποθέτησε ο Μητσοτάκης στη θέση του αρχηγού της ΕΛΑΣ! Ιδού:  

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συγχαίρει τον αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη για την τοποθέτησή του στη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό όλων των Ελλήνων!».

(ΥΓ): Έλληνες πατριώτες που βάλατε στη βουλή αυτό το «πράμα» αντί της Χρυσής Αυγής, για να… χτυπήσει το σύστημα, είστε υπερήφανοι για την επιλογή σας;