Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» Η ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Το 1964, αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, ο Γ. Παπανδρέου υπέστη την πρώτη προσωπική του ήττα, καθώς στην πρώτη ψηφοφορία για τον πρόεδρο της βουλής που πρότεινε, εκδηλώθηκε ανταρσία 33 βουλευτών του.

Ακολούθως, δήλωσε πως «οι θριαμβευταί της 16ης Φεβρουαρίου εγίναμεν η χλεύη των ηττημένων…».

Η χλεύη των ηττημένων του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και η θριαμβεύτρια των εκλογών Νουδούλα, όχι όμως εξαιτίας κάποιας ανταρσίας, αλλά λόγω των δηλώσεων κορυφαίων υπουργών της –προφανώς κατόπιν εντολών Κούλη- πως η άλλοτε «κακή», «άθλια» κ.τ.λ. Συμφωνία των Πρεσπών, «έγινε για καλό σκοπό», «έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε με τη Βόρεια Μακεδονία», «δεν είναι βάρος αλλά ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον για τις δύο χώρες» κ.τ.λ.… Έτσι, οι ηττημένοι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται τώρα «δικαιωμένοι απόλυτα» και εύχονται στους Κούληδες «καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους», ο «αρχιτέκτων» της Συμφωνίας Κοτζιάς απαιτεί να του ζητήσουν συγνώμη που τον έλεγαν «προδότη», ενώ η φυλλάδα των Ιών χλευάζει τους ψευτομακεδονομάχους, μ’ ένα «καλώς ήλθατε στις Πρέσπες κύριοι της ΝΔ».

Έλληνες πατριώτες που αντί για Χρυσή Αυγή ψηφίσατε αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που έγιναν με το «καλημέρα» η χλεύη των ηττημένων προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, είστε υπερήφανοι για την επιλογή σας αυτή;