ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Είχαμε προειδοποιήσει προεκλογικά τους Έλληνες πατριώτες (με ή χωρίς εισαγωγικά…) που «αλληθώριζαν» προς την Νουδούλα, «για να μην ξαναβγεί ο Τσίπρας», ότι η απογοήτευσή τους θα είναι πολύ μεγάλη – αλλά «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επικράτηση της Νουδούλας, δικαιωνόμαστε!

Έτσι, μιλώντας στην «23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης» που διοργανώνει ο Economist, παρουσία του… υπερπρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, του ΥΠΕΞ των Σκοπίων Ντιμιτρόφ, αλλά και του ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ Κατρούγκαλου, ο… εθνικόφρων – μακεδονομάχος αναπληρωτής ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτης, δήλωσε ξεκάθαρα πως «τα πολιτικά ζητήματα που έχουμε με την Βόρεια Μακεδονία έχουν επιλυθεί σε μεγάλο βαθμό με τη συμφωνία των Πρεσπών»!!!

Και βέβαια, ποτέ δεν θα τολμούσε να πει δημοσίως κάτι τέτοιο ο Βαρβιτσιώτης και ο κάθε Βαρβιτσιώτης, αν δεν είχε την έγκριση του ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη!

(ΥΓ): Αμέσως μετά την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ αυτή δήλωση, οι Κούληδες έγιναν χλεύη των ηττημένων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο «αρχιτέκτονας» της Συμφωνίας των Πρεσπών Κοτζιάς, έγραψε σχετικά:

«Χαίρομαι που άρχισε να αρέσει σε ΝΔ η συμφωνία Πρεσπών. Επειδή όμως με είπαν προδότη, δέχτηκα 1100 επιστολές+εκατοντάδες απειλητικά τηλεφωνήματα, σφαίρες και κάθε είδους πυρομαχικά, μέχρι και αντιαεροπορικά, σακούλες γεμάτες αίματα, ρωτώ μήπως, λέω μήπως, περισσεύει καμία συγγνώμη;».