ΜΕ «ΠΟΛΕΜΟ» ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ! «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ» ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;

 

Μήνυμα στον «σερίφη» Χρυσοχοΐδη έστειλαν οι πληρωμένοι επαναστάτες (που δεν θα κάτσουν να χάσουν εύκολα το «μεροκάματο»), οι οποίοι εμμέσως πλην σαφώς δήλωσαν ότι τα Εξάρχεια είναι υπό την κατοχή τους.  

Έτσι λοιπόν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας ξύλα, ξεκίνησαν περιπολίες στα Εξάρχεια, μετά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του «σερίφη» ότι θα βάλει οριστικά τέλος στο «άβατο» της περιοχής.

Στο κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου (αλήθεια βρε «Κάλαχαν», δεν μπορούν τα σαΐνια σου  να κλείσουν αυτές τις σελίδες που υποκινούν το μίσος και απειλούν την δημόσια ασφάλεια;) γίνεται γνωστό ότι η ομάδα, μετά την σχετική της περιπολία, βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον αστυνομικό Κορκονέα, αλλά και στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Καλτεζάς.

«Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τις γειτονιές μας, τη μνήμη του αγώνα. Θα πολεμήσουμε», γράφουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ομάδα αντιεξουσιαστών κρατώντας ξύλα πραγματοποίησαν περιπολία στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα κάνει γι’ αυτά τα ρεζιλίκια η ΕΛΑΣ του… «οδοστρωτήρα»…

Κ.Π.