ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ» ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!

Το θράσος ορισμένων εκ των λεγομένων «ευπαθών» (που εναλλακτικά χαρακτηρίζονται και «καταπιεσμένη μειονότητα), δεν έχει κανένα όριο.

Έτσι λοιπόν, άλλο ένα δείγμα του θράσους και της ασυδοσίας τους είδαμε χθες σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, όπου εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.

Δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Χαλκίδας εντόπισαν και στάθμευσαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο για το οποίο είχε δοθεί σήμα ότι κινείται επικίνδυνα στους δρόμους της ευβοϊκής πρωτεύουσας χωρίς να φέρει πινακίδες.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί πλησίαζαν το όχημα για να ελέγξουν τους επιβάτες του, ο οδηγός του ΙΧΕ έβαλε μπροστά και κινήθηκε εναντίον του ενός, απειλώντας τη ζωή του. Τότε ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο και πυροβόλησε στο ψυγείο του οχήματος καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσει και το βασικότερο χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Πρόκειται για 28χρονο «ευπαθάκο» ενώ ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος ήταν ο 22χρονος αδερφός του που συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους.

Οι δράστες είχαν στο αυτοκίνητό τους ναρκωτικά και συγκεκριμένα ηρωίνη και επιπλέον διαρρηκτικά εργαλεία και ένα χρυσό ρολόι το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν κλεμμένο από ηλικιωμένη γυναίκα πρωινές ώρες της ίδια μέρας.

Επιπλέον το αμάξι κινούνταν χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς είχαν αφαιρεθεί εδώ και αρκετό καιρό λόγω σωρείας τροχονομικών παραβάσεων.

Πέφτετε από τα σύννεφα; Ούτε κι εμείς! «Αλληλέγγυοι» ρουφιάνοι, να τους χαίρεστε!

Κ.Π.