ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ – ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Επί σειράν ετών, ο μεγαλοαστός Μάκης Βορίδης προσπάθησε να κάνει πολιτική καριέρα ως «υπερπατριώτης» και να γίνει ο «Έλληνας Λεπέν». Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους Έλληνες εθνικιστές να τον ακολουθήσουν και μία από τις αιτίες ήταν η σιγή ιχθύος που τηρούσε έναντι του σιωνισμού. Στην πραγματικότητα,  ο κύριος Μάκης πάντα ήθελε πολύ να πάει στην Νουδούλα, αλλά δεν του άνοιγαν την… πόρτα. Μέχρι που βρέθηκε ο Σαμαράς, κι από τότε ο Μάκης μας βρήκε τη… χαρά του. Το δε κρυφό του όνειρο, είναι να γίνει κάποτε αρχηγός της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».

Όμως, η φιλοδοξία του αυτή τον βρίσκει αντιμέτωπο με τους άλλους «δελφίνους», που χρησιμοποιούν το πολιτικό παρελθόν του για να τον «κοντύνουν».

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, διέρρευσε στα ΜΜΕ μια «δυσαρέσκεια» στους σιωνιστικούς κύκλους για την υπουργοποίησή του – την οποία προκάλεσαν προφανώς εσωκομματικοί του αντίπαλοι, με πιο μεγάλες «άκρες» στους παγκόσμιους αφέντες.

Έτσι, για να λυθούν οι «παρεξηγήσεις», ου ΓΓ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βίκτωρ Ελιέζερ, που τον κάλεσε να αποκηρύξει –και πάλι!- το πολιτικό παρελθόν του. Και ο κύριος Μάκης μας… έσπευσε ταχέως!

Ιδού η νέα δήλωση μετανοίας του, που συνάμα περιέχει και δήλωση πλήρους υποταγής στους διεθνείς σιωνιστές:

 Ιδού:

«Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. 
Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική.

Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε:
1. Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν.
2. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος (βλ. και σχετ. επιστολή μου στο ΚΙΣ από 7-6-2013)
3. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ (βλ. Άρθρο μου στην Καθημερινή 5-3-2018).
4. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ (βλ. The press project «Κανόνες εμπλοκής απέναντι στην Τουρκία και στροφή στο Ισραήλ ζητά ο Βορίδης»).
5. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα (βλ. bankingnews.gr μετά από δηλώσεις μου στο ραδιόφωνο 24/7, 2-4-2018).
Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί».

Τα σχόλια δικά σας…